CLUBNIEUWS

Voorlopige agenda 2024-2025

Klik hier voor de voorlopige agenda 2024-2025

Bridgedrives in de regio:

In Veghel wordt op 29 juni 2024 het Open Meierij’s kampioenschap gehouden.
Schrijf je in via dit formulier of via deze link.

Ook in Veghel wordt op zaterdag 25 mei de jaarlijkse Pieter Brueghel Drive gehouden.
Klik op deze link voor meer informatie.
Als de link in het formulier niet werkt, klik dan hier: https://form.jotform.com/ambvanmeurs/pb-drive

Bridgen leren bij de Neul

• Bridgen is voor zowel jong als oud

• Iedereen kan het leren

• Bridgen houdt de hersenen scherp

• Nieuwe contacten kunnen worden gelegd

Op 19 september start weer een bridgecursus van bridgeclub de Neul onder de deskundige leiding van Fred Tijssen.

De cursus bestaat uit tweemaal 10 lessen en wordt gegeven op dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

In de eerste serie lessen wordt u de basis van het bridgen geleerd. U kunt zich dan een thuisbridger noemen. Na de tweede serie lessen heeft u voldoende kennis om lid van de bridgeclub te worden. Als u de volledige cursus van 20 lessen heeft gevolgd wordt u de mogelijkheid geboden een aantal avonden mee te spelen bij bridgeclub de Neul.

U kunt zich voor ieder cursusdeel afzonderlijk opgeven.

Kosten cursus: 10 lessen voor slechts € 25,-. Kosten boekje ‘Bridge in een flits’: €15,-.

Opgave en verdere inlichtingen kunt u verkrijgen bij Fred Tijssen, Tel. 06-40 00 37 41, E-mail: fredrinyt@gmail.com.

We zorgen ervoor, dat het weer gezellige bridgeavonden worden.